Home/Stor velsignelses-seremoni på Filippinene

Stor velsignelses-seremoni på Filippinene

1. februar 2015 fant 150 000 mennesker fra Manila og området rundt veien til Marikina Sportskompleks i Marikina City i utkanten av hovedstaden. Selv om det offisielle programmet ikke begynte før kl 1600, strømmet de på allerede fra kl 0900. Tema for den store begivenheten var «Styrk familien, gjenoppbygg nasjonen og skap en fredelig verden.»

«Alle dere par i hvite klær, dere ser så praktfulle og engleaktige ut! Det føles som om vi befinner oss i Edens hage, en hage med en ekte kjærlighet og en uendelig stor glede!» sa Seon-jin Moon, som holdt velsignelsestalen på vegne av sine foreldre dr. Sun Myung Moon og Hak-ja Han. «I dag og i all evighet er dere dyrebare par. Din kjære ektefelle er din partner på veien mot punktet der dere realiserer en ekte kjærlighet i samsvar med Guds ideal. I deres evige enhet som par ligner dere på vår himmelske Forelder!»

Tidligere statsminister av Nepal, H.E. Madhav K. Nepal, og Jose de Venecia, jr., som fem ganger var president av Representantenes hus på Filippinene, holdt gratulasjonstaler. Sistnevnte oppmuntret førstnevnte til å holde en lignende begivenhet i Nepal. Jesse Edwards, en amerikansk prest, vitnet om hvordan hans eget ekteskap var blitt mer spennende og fylt med mer kjærlighet etter at han og hans kone ble velsignet av dr. og fru Moon.

Programmet åpnet med en seremoni der religiøse ledere fra mange forskjellige religioner deltok. De sa fram bønner for alle parene og verdensfred. Dr. og fru Chung-shik Yong, leder av Enhetsbevegelsen i Asia, foresto selve seremonien der parene fikk sitt ekteskap velsignet.

Hele stadionet – alle parene og de religiøse lederne – ba til slutt sammen for alle ofrene for naturkatastrofer og konflikter på Filippinene.

Også 11. januar 2014 ble det holdt et stort massebryllup i regi av Enhetsbevegelsen på Filippinene. Da ble 13 000 par velsignet i byen Antipolo.

Dr. Chung Shik Yong og frue foresto Velsignelsen 1. feb. 2015

Religiøse ledere ber for parene på velsignelsen 1. februar 2015.

Seon-jin Moon taler til parene under velsignelseseremonien på Filippinene 1. februar 2015.

Robert Kittel fra Enhetsbevegelsen i Asia taler til publikum på velsignelsen 1. februar 2015.

2016-11-24T13:02:57+00:00 februar 1st, 2015|Asia, Ekteskap, Familie, Fredsarbeid, Massebryllup, Nyheter, Velsignelsen, Verdensfred|