Home/Nepal – stor velsignelse og løfte om avholdenhet

Nepal – stor velsignelse og løfte om avholdenhet

Nepal, 21. februar 2015: Nepal som nasjon tok et tydelig standpunkt mot flodbølgen av egoistisk individualisme og fri sex, som feier over verden. Begivenheten fikk en enestående og rekordstor respons. En observatør sa at dette var det største publikum noensinne på stadionet. Nasjonalstadion i Kathmandu, hovedstaden i Nepal, var fullpakket. En inngang ble ødelagt da mange flere prøvde å ta seg inn. Det var 70 000 innenfor portene, og så mange som 15 000 flere ville inn.

De kom for å delta på Multikulturell fredsfestival for opplæring i familiebygging. Arrangementet berørte en rå nerve i hjertene til offentlige tjenestemenn, rektorer, lærere, foreldre og barn.

Det var to hovedpunkter på programmet. Først avla unge mennesker et løfte om ren kjærlighet foran sine jevnaldrende og foreldre. Ungdommene lovet å vente med sex som den beste måten å forberede seg på til et godt ekteskap som varer. Foran sine barn, venner og naboer, og det fullpakkede stadionet fornyet deretter ungommenes foreldre sitt ekteskapsløfte, fikk sitt ekteskap velsignet og lovet å elske og være trofast mot sin ektefelle. Sterke og kjærlighetsfylte ekteskap er av avgjørende betydning for stabile familier, velfungerende samfunn og nasjoner, og en verden med fred.

Religiøse ledere fra alle trosretninger sa fram sine bønner og ga sin velsignelse til de fremmøtte. Det to timer lange programmet ble sendt direkte på nepalsk TV og internasjonalt via satellitt på 10 tv-stasjoner.

Visepresidenten i Nepal H.E. Parmanand Jha fortalte sine landsmenn: «Uten først å ha en ekte kjærlighet og fred hjemme, kan vi ikke drømme om å bygge en fredelig nasjon med nestekjærlighet.» Han avsluttet med å legge til: «Dette er måten å bygge en fredsnasjon på.»

Utdanningsministeren Hon. Chitralekha Yadav, sa: «Vi trenger undervisning i verdier i skolene. Det betyr en moralsk oppdragelse.» Statsråden sa hun ga sin støtte til Far og Mor Moons lære som fremmer familieverdier, og oppfordret skoler og høyskoler i hele Nepal til å ønske denne fredsbevegelsen velkommen.

Paret som forrettet Velsignelsen i Kathmandu 21. februar 2015.

Noen av parene som deltok i Velsignelsen i Kathmandu 21. februar 2015.

Et fullsatt nasjonalstadion for Velsignelsen i Kathmandu 21. februar 2015.

Nepalske samfunnstopper sammen med Seon-jin Moon (helt til høyre) og hennes mann In-sup Park (ved hennes side) på begivenheten i Kathmandu 21. februar 2015.

2016-11-24T13:02:57+00:00 februar 21st, 2015|Asia, Ekteskap, Familie, Fredsarbeid, Massebryllup, Nyheter, Velsignelsen|