Home/Mor Moon taler til religiøse ledere i USA

Mor Moon taler til religiøse ledere i USA

Mor Moon i Las Vegas 19. des. 2014

Hak-ja Han, fru Moon, talte 19. desember 2014 til en forsamling av kristne ledere i Las Vegas, USA. Hennes tale var en del av programmet på The National Convocation for the American Clergy Leadership Conference (ACLC), som fant sted fra 17. til 20. desember på South Point Hotel i Las Vegas, Nevada. Hun talte om deltakernes oppgave som religiøse ledere.

Ettersom det snart er jul, var det naturlig å si en god del om Jesus. Mor Moon nevnte at Jesus ikke bare kom for å være en singel Messias, men for å bli menneskehetens Sanne far. På grunn av korsfestelsen må imidlertid menneskeheten vente på at dette idealet først blir realisert når Gjenkomsten finner sted. Derfor snakker kristne om Lammets bryllup og knytter det til Gjenkomsten. Skal Lammets bryllup finne sted, er det imidlertid også nødvendig med en kvinne. Og da er det ikke lenger bare snakk om Guds enbårne sønn, men også Guds enbårne datter. Da får menneskeheten Sanne foreldre, slik at vi alle kan bli Guds sanne barn.

Tema for konferansen var «Amerikanske geistlige – ambassadører for å bygge Guds rike». På konferansen studerte prestene i detalj mange av de forskjellige temaene Enhetsprinsippene dekker.

2016-11-24T13:02:57+00:00 desember 21st, 2014|Hak-ja Han, Jesus, Messias, Nyheter, Religion, USA|