Home/Kampanje for fred og enhet i Thailand

Kampanje for fred og enhet i Thailand

Familieforbundet med på kampanje for fred og enhet i Thailand

Thailands nasjonale nyhetsbyraa

PHRAE, Thailand, 21. oktober 2014 (NNT ─ Thailands nasjonale nyhetsbyrå) – Tanakorn Ungchitpaisan, fungerende governør i Phrae-provinsen nord i Thailand, lanserte 21. oktober et prosjekt kalt «Sterkere thai-familier ved hjelp av kjærlighet og enhet» i rådhuset i provinsens hovedstad med samme navn ─ Phrae. Det var 140 deltakere fra alle administrative kontorer i provinsen.

Guvernøren sier prosjektet blir holdt i samarbeid med Universal Fredsforbund (Thailand) og Familieforbundet for verdensfred og Enhet (Thailand) med «Fremover mot verdensfred uten diskriminering basert på rase, religion og sosial klasse» som tema. Prosjektet holdes til ære for Hans Majestet Kong Bhumibol Adulyadej i anledning hans 87. fødselsdag 5. desember.

Basert på troen på at kjærlighet i familien kan overvinne vold, er prosjektet lansert for å skape mer fred og enhet i Thailand ved å løse alle problemene som stammer fra svakheter i familieinstitusjonen. Dessuten er prosjektet forventet å etablere et nettverk av mennesker som jobber for å styrke familien som institusjon og skape fred og enhet i hver provins i Thailand. Tiltaket vil bli utvidet til å dekke alle landets 77 provinser innen utgangen av desember 2014.

2016-11-24T13:02:57+00:00 oktober 21st, 2014|Asia, Enhet, Enhetsbevegelsen, Familie, Fredsarbeid, Nyheter|