Home/BizNews Asia med stor reportasje om dr. Moon og Enhetsbevegelsen

BizNews Asia med stor reportasje om dr. Moon og Enhetsbevegelsen

BizNews Asia august 2014

Filippinenes største ukentlige business-magasin, BizNews Asia, vier hele frontsiden og 30 sider inne i sin utgave nr. 14 2014 (august) til Sun Myung Moon og hans Enhetsbevegelse. På forsiden står det med «COOL RELIGION» som overskrift: «Ingen kan argumentere mot Enhetskirkens lære — ingen sex før ekteskapet, ekteskap og trofasthet, familieverdier, utdanning, hjelpe og gi til andre, kjærlighet til sitt land, enhet mellom folkeslag og nasjoner, global bevissthet». I den omfattende reportasjen dekker flere sider bevegelsens historie og dr. Moons liv. En annen del beskriver bevegelsens lære og betydningen av ekteskapsvelsignelsen. Ellers er det flere utdrag fra Sun Myung Moons selvbiografi «As A Peace-Loving Global Citizen» (Som en fredselskende verdensborger), ett under overskriften «Den ultimate hensikt med religion i det 21. århundre», ett kalt «Løsningen på fattigdom og sult» og ett med tittel «Drømmen om en fredelig verden». Utdragene fra selvbiografien beskriver dr. Moons fremtidsvisjon. Klikk på bilde for å se reportasjen.

2016-11-24T13:02:58+00:00 august 31st, 2014|Asia, Enhetsbevegelsen, Nyheter, Publikasjoner, Sun Myung Moon|