Home/Stolt norsk pappa

Stolt norsk pappa

Haugen-AkuzawaDen amerikanske avisen Pasadena Star-News rapporterte 10. februar 2014 om en ung tysk kvinne som planlegger å delta i et stort massebryllyp i regi av Enhetsbevegelsen i Sør-Korea 12. februar. Og hun har norsk far!  Christine Haugen (snart 30) vokste opp i Bayern i Tyskland, med tysk mor og norsk far. Den stolte pappa, Øivind, kommer fra Steinkjer.
– For meg er det alltid viktig at foreldrene mine godtar det fordi et ekteskap egentlig ikke bare er for deg selv. Det bringer to forskjellige familier og to forskjellige kulturer sammen. Foreldrene mine inngikk et arrangert ekteskap, og jeg ser at de fortsatt er sammen etter mer enn  30 år og etter å ha fått fem barn. Så jeg vil gjerne følge i deres fotspor, sier Christine.
Hun blir smidd i hymens lenker med Yoshio Akuzawa (30) fra Rosemead, en by nær Los Angeles, i et stort massebryllup i Sør-Korea.
Avisen skriver at de to ble kjent med hverandre etter at hans foreldre fant henne på en hjemmeside for single i Enhetsbevegelsen. Begge to er annengenerasjons medlemmer av bevegelsen. Både hans og hennes foreldre ble gift etter å ha blitt foreslått for hverandre av Sun Myung Moon, viden kjent for å arrangere store massebryllup.
Etter å ha fått grønt lys fra hennes foreldre begynte Akuzawa å prate med Christine via skype. Hun dro og besøkte ham i juli, mens han tilbrakte en uke sammen med hennes familie i Bayern i november. Hun sier: «Jeg føler at det er min oppgave å få et internasjonalt velsignet ekteskap med en med annen hudfarge fordi det er mer spennende å lære en annen kultur å kjenne. Egentlig er det fire kulturer som kommer sammen: japansk og amerikansk for ham og norsk og tysk for meg.»

2016-11-24T13:03:04+00:00 februar 10th, 2014|Ekteskap, Enhetsbevegelsen, Europa, Familie, Massebryllup, Norge, Nyheter, USA, Velsignelsen, Verdensfred|