Home/Massebryllup forberedes i Sør-Korea

Massebryllup forberedes i Sør-Korea

ABC News intervjuer deltakereABC News intervjuer et parAmerikanske deltakere

De siste dagene er par fra hele verden ankommet Sør-Korea for å delta i det store massebryllupet som blir holdt der 12. februar 2014. ABC News er sammen med deltakerne fra USA for å lage en dokumentar om begivenheten og alle forberedelsene. Den amerikanske TV-stasjonen har intervjuet flere av parene som deltar i seremonien i den store innendørsarenaen Cheongshim Peace World Centre i Kapyeong-gun nordøst for Seoul onsdag morgen lokal tid. Majoriteten av deltakere er fra Korea og Japan, men det er 100 par fra USA og mange fra Europa. Også Norge er representert med en ung mann fra Oslo, som blir viet til en ung dame fra Sør-Korea. Fru Moon, Hak Ja Han, kommer til å forestå den store seremonien der tusenvis av par får sitt ekteskap velsignet. Hun ledet også en tilsvarende begivenhet samme sted i februar i fjor. Før det foresto hun alltid seremoniene sammen med sin mann Sun Myung Moon, som døde i september 2012.

2016-11-24T13:03:05+00:00 februar 10th, 2014|Asia, Ekteskap, Enhetsbevegelsen, Familie, Massebryllup, Nyheter, Sør-Korea, Velsignelsen, Verdensfred|