Home/2500 par fikk sitt ekteskap velsignet

2500 par fikk sitt ekteskap velsignet

2500 par fikk sitt ekteskap velsignet i en stor seremoni i en innendørsarena i Kapyeong-geun, nordøst for Seoul onsdag 12. februar 2014. Dette er det andre massebryllupet Enhetsbevegelsen har organisert etter at dens grunnlegger, dr. Sun Myung Moon døde i 2012. Hans enke, Hak Ja Han, foresto seremonien, sprinklet hellig vann på parene og leste opp ekteskapsløftene, som alle lovet å holde ved å rope et høyt ja til hvert av dem.
Parene inkluderte både første- og annengenerasjons medlemmer av Familieforbundet for verdensfred og enhet, som fram til 1997 ble kalt Enhetskirken. Det er tradisjon med arrangerte ekteskap i bevegelsen. Dr. Moon pleide i sin tid selv å foreslå hvem som ville være en god ektefelle for medlemmene. Nå er det vokst opp en ny generasjon. Ofte er det foreldrene som i samråd med de unge finner livsledsager for sin sønn eller datter. Forut for denne store seremonien ble det dessuten arrangert en sammenkomst i Korea for unge menn og kvinner som hadde søkt om å bli introdusert til en partner. Fru Moon var til stede, men overlot det til de unge å selv velge sin utkårede. Dr. Moon lot det også skje på den måten for to år siden. Det er nå blitt vanlig å holde de store massebryllupene som Enhetsbevegelsen er blitt så kjent for, i februar hvert år.

Ett av de mange parene på den store ekteskapsvelsignelsen i Sør-Korea 12. februar 2014.

Fra den store velsignelses-seremonien med 2500 par i Cheongshim Peace World Center i Sør-Korea 12. februar 2014.

Ett av de mange parene på den store ekteskapsvelsignelsen i Sør-Korea 12. februar 2014.

Noen av parene på den store ekteskapsvelsignelsen i Sør-Korea 12. februar 2014.