Home/Hyung-jin Moon ber foran graven til sin far

Hyung-jin Moon ber foran graven til sin far

Hyung Jin Moon Fars grav

Hyung-jin Moon, yngste sønn av Sun Myung Moon og Hak-ja Han, besøkte 16. august (2013) sin fars grav i Kapyeong-gun i Sør-Korea for å be der. Han var sammen med sin kone og kona til sin eldre bror Kook-jin Moon. De bor nå i USA, men fikk også tid til å tilbringe tid sammen med fru Moon, som nå er øverste leder for Enhetsbevegelsen. I Sør-Korea er forberedelsene for ettårsmarkeringen av Sun Myung Moons bortgang i full gang. Det blir en stor begivenhet i Peace World Center i Seorak i Kapyeong-gun 23. august. Det blir også andre tilstelninger fra 21. til 23. august. Her i Norge finner ettårsmarkeringen sted på en spesiell gudstjeneste i Grorudveien 39 i Oslo søndag 25. august kl 1100. Moon døde 2. september 2012 norsk tid, men markeringen i Korea finner sted 23. august, da det ifølge den orientalske månekalenderen er ett år siden den storslåtte begravelsen for dr. Moon.

2016-09-09T01:36:29+00:00 august 16th, 2013|Asia, Enhetsbevegelsen, Hak-ja Han, Nyheter, Religion, Sør-Korea, Sun Myung Moon|