Home/Amerikansk pastor fikk budskap om dr. Moon i nær-døden-opplevelse

Amerikansk pastor fikk budskap om dr. Moon i nær-døden-opplevelse

Pastor ndo dr. Moon

På et økumenisk møte i Pinsekirken for kristen enhet (Christian Unity Pentecostal Church) i Chicago 30. juli (2012) ga en av pastorene et spesielt vitnesbyrd om en nær-døden-opplevelse han hadde. Han lå på operasjonsbordet da hjertet hans stoppet. Han var ute av kroppen og traff en engel. Engelen sa til pastoren at han måtte følge dr. Moons lære. «Du kommer ikke inn i himmelriket uten å gjøre det,» sa engelen. Hele familien til pastoren var samlet rundt sengen på sykehuset. Han fortalte dem alle at han måtte følge denne læren. Møtet i Chicago var i regi av Amerikansk kristen lederkonferanse (American Christian Leadership Conference). Her er en video av vitnesbyrdet.