Home/2012 – et vendepunkt

2012 – et vendepunkt

Moon080112KintexKintex080112
Søndag 8. januar (2012) la dr. og fru Moon ut på en taleturné til åtte byer i Sør-Korea. Første stopp var det store messesenteret Kintex i Koyang rett utenfor Seoul. Over 7500 var til stede og hørte dr. Moon si at 2012 kommer til å bli et stort «vannskille» for den koreanske halvøy og andre viktige land. Det er det koreanske folks oppgave å frelse menneskeheten. Den koreanske avisen Segye Times skriver at hensikten med taleturnéen er å oppmuntre fredsaktivister til å begynne året med en fast beslutning om å gå fremover og arbeide for Koreas gjenforening og verdensfred. Nå har vi en sjanse til å overvinne krisene verden står overfor, og skape store forandringer historien aldri har sett make til, idet vi realiserer idealet «En stor menneskehetens familie under Gud».

Den snart 92 år gamle Moon har på ingen måte pensjonert seg, men står på for fullt og taler hver dag i en forskjellig by. Det avsluttende møtet blir holdt i Seoul søndag 15. januar. Før det er han også innom Cheongju, Taegu, Kangwon, Kwangju, Taejeon og Pusan.