Home/Kook Jin Moon taler til politikere i Malaysia

Kook Jin Moon taler til politikere i Malaysia

Kook Jin Malaysia

Dr. Kook-jin Moon, formann i Enhetsstiftelsen (Tongil Foundation) i Sør-Korea, holdt en tale om fred til 70 medlemmer av det malayiske parlamentet 26. juni (2011) i hovedstaden Kuala Lumpur. Hans tale hadde som tema «Business Engine for Global Peace». I talen sa han blant annet: «Min far lærer at alle religioner har som oppgave å befri menneskeheten fra den åndelige uvitenhet som menneskets atskillelse fra Gud har skapt. Min far lærer at religioner må arbeide harmonisk sammen for å oppfylle en slik oppgave. […] Han har investert utrolig mye energi og enorme ressurser i arbeidet for å skape et harmonisk forhold mellom verdens religioner. Han har arbeidet utrettelig for å inspirere alle religiøse mennesker til en dypere forståelse av den guddommelige kjerne i Gud. Far Moon mener at murene som splitter de viktigste tradisjonene i dag, kommer til å falle når de som følger de tradisjonene arver Guds sanne kjærlighet. Når det skjer, kan de troende bli ett med hverandre på en harmonisk måte og lede an på veien mot en fredelig verden. Mange blir overrasket når de besøker Enhetsbevegelsens internasjonale hovedkvarter i sentrum av Seoul og oppdager at vi har et eget rom for å ære profeten Muhammed (fvmh), Jesus, Buddha og Konfutse (Konfucius). Vi kaller dem «De fire store hellige» (Four Great Saints).» Det var også en tale av parlamentets visepresident og en annen parlamentariker. I fjor deltok 40 parlamentarikere fra dette muslimske landet på feiringen av Far Moons nittiårsdag. 27. juni møtte Kook-jin Moon parlamentets president og talte på en regional fredskonferanse i regi av Universelt Fredsforbund.

2016-09-09T18:18:28+00:00 juni 28th, 2011|Asia, Enhet, Enhetsbevegelsen, Fredsarbeid, Interreligiøs, Islam, Nyheter, Religion, Verdensfred|