Home/President Obamas tante uteksaminert ved Enhetsbevegelsens teologiske seminar

President Obamas tante uteksaminert ved Enhetsbevegelsens teologiske seminar

Margaret Obama1

Margaret Obama, president Obamas tante, var blant studentene som fikk sin mastergrad i religiøse studier ved Det teologiske enhetsseminaret (Unification Theological Seminary) 19. mai (2011). Hun studerte ved seminarets New York City-avdeling og skrev sin avhandling om «Religiøse studier for å støtte foreldreløse tenåringsjenter i Kenya».  Hun kommer fra Kaisumu i Kenya, men kommer til å drive med pastorarbeid i en kirke i Jersey City, New Jersey, ett år fremover. «Jeg lærte så mange bra ting ved Det teologiske enhetsseminaret,» sier Margaret Obama. «Mange kirker konsentrerer seg om å ta seg av sine egne, men Enhetsbevegelsen fokuserer på å tjene dem utenfor sin egen gruppe. Medlemmene av bevegelsen setter familieverdier høyt og lar ektemann, kone og barn få prioritet. Jeg mener at de skaper fred i verden ved å fremme familieverdier ettersom fred i familien lett sprer seg til den større verden.» Obamas tante traff Enhetsbevegelsen i Kenya i 2005 da hun deltok på et seminar i regi av Women’s Federation for World Peace (WFWP), som går under navnet «Kvinneforum for verdensfred» her til lands.

2016-09-09T18:20:35+00:00 mai 20th, 2011|Enhetsbevegelsen, Familie, Familieverdier, Nyheter, Religion, USA, Utdanning, Verdensfred|