Home/Lederen av Enhetsbevegelsen overrekker donasjon til det japanske Røde Kors

Lederen av Enhetsbevegelsen overrekker donasjon til det japanske Røde Kors

Gave til Røde Kors

Donasjonen på 9.5 million kroner fra dr. Sun Myung Moon 20. mars til hjelpearbeid blant ofrene fra jordskjelvet og tsunamien i Japan er et uttrykk for hans dype kjærlighet til Japan.
«Dr. Moon er fortvilet over de store lidelsene japanere er blitt utsatt for på grunn av tsunamien som fulgte jordskjelvet 11. mars,» sa Hyung-jin Moon, Enhetsbevegelsens internasjonale president, da han besøkte det japanske Røde Kors-hovedkvarteret for å overrekke donasjonen på vegne av sin far, den 91 år gamle dr. Sun Myung Moon.
«Dr. Moon har bedt oss om å bidra med denne donasjonen her i dag for å trøste og oppmuntre det japanske folk, spesielt jordsksjelvofrene,» sa Hyung-jin Moon.
Dr. Sun Myung Moon bodde i Japan som student på tiden da landet okkuperte og koloniserte Korea. Dr. Moon ble torturert på en grusom måte av det japanske politi da han ble arrestert mistenkt for å delta i den koreanske uavhengighetsbevegelsen.
Dagen før, 19. mars (2011), besøkte Hyung-jin Moon et område med store ødeleggelser etter jordskjelvet og tsunamien i Aomori-fylket. Han traff  ofre og deres familier. Tidligere på dagen samme dag han var hos Røde Kors, besøkte Hyung-jin Moon den japanske Enhetsbevegelsens hovedkvarter i Tokyo for å be for at Japan kunne komme seg raskt etter alle ødeleggelsene. Han lovet også å gi støtte til ofrene.
Etter tsunamien har medlemmer kommet sammen tre ganger om dagen for å be i bevegelsens globale hovedkvarter i Seoul for tsunamiofrene og at Japan kommer seg raskt på beina igjen.

2016-09-09T18:31:10+00:00 mars 20th, 2011|Asia, Enhetsbevegelsen, Hjelpearbeid, Hyung-jin Moon, Japan, Nyheter, Sun Myung Moon|