Home/Seongnam Ilhwa til semifinalen i VM for klubblag

Seongnam Ilhwa til semifinalen i VM for klubblag

Bronsefinalen

Hele Enhetsbevegelsens Seongnam Ilhwa Cheonma tok seg til semifinalen i VM for klubblag som ble avsluttet i Abu Dhabi 18. desember (2010). I kvartfinalen slo det koreanske laget Al Wahda fra De forente arabiske emirater 4-1. Seongnam Ilhwa måtte imidlertid gi tapt 3-0 mot de europeiske mestrene Inter fra Italia i semifinalen i en kamp der koreanerne hadde flere gode sjanser. Inter vant for øvrig finalen mot TP Mazembe fra Kongo. I bronsefinalen slo vinnerne av den søramerikanske mesterligaen, Internacionales fra Brasil, Seongnam Ilhwa 4-2 i en kamp der det koreanske laget måtte unnvære sine to beste spillere og i tillegg fikk en mann utvist tidlig i kampen.

2016-09-09T18:34:56+00:00 desember 19th, 2010|Asia, Enhetsbevegelsen, Fotball, Nyheter, Sør-Korea|