Home/Dr. Moons selvbiografi nå på engelsk

Dr. Moons selvbiografi nå på engelsk

selvbiografi

Dr. Moons selvbiografi «As a Peace-Loving Global Citizen»  er nå utkommet i engelsk oversettelse.  Originalen på koreansk var et helt år en bestselger i Sør-Korea. Dr. Moon forteller blant annet om sin familie og oppvekst, sitt kall fra Gud, all forfølgelsen han gikk gjennom, og hvordan han ble torturert på en forferdelig måte.  Boken gir dessuten interessante innsikter i dr. Moons arbeid for å forene Nord- og Sør-Korea og hans møte med Kim Il-sung. Denne publikasjonen er en must for alle som ønsker å forstå Sun Myung Moons messianske oppgave.
Selvbiografien ble skrevet for et koreansk publikum. For å hjelpe lesere fra andre land er det i den engelske utgaven tatt med en bildeseksjon og et kart av Korea.
Boken kan bestilles på info@enhet.no. Den koster kr 100,-.