Home/7200 par velsignet av dr. og fru Moon i Korea

7200 par velsignet av dr. og fru Moon i Korea

Velsignelse101010-3

Velsignelse101010-410. oktober 2010 (10.10.10) kom omtrent 40 000 sammen foran hovedbygningen på Sun Moon-universitetet i Asan, sør for Seoul, for å delta på en stor seremoni der 7200 par fikk sitt ekteskap velsignet av dr. og fru Sun Myung Moon. Seremonien ble holdt samtidig i førti land knyttet til hovedbegivenheten i Korea via internett og storskjerm. Før det hele begynte, ble det holdt en pressekonferanse der Hyung-jin Moon – dr. Moons yngste sønn – svarte på spørsmål og forklarte verdien og betydningen av slike velsignede ekteskap.
Dr. Sun Myung Moon og hans kone Hak-ja Han ledet først sprinklingen av hellig vann på alle parene. Deretter leste de opp fire ekteskapsløfter, som parene ropte et rungende ja til. Dr. og fru Moon ba så for alle som ble velsignet, før brudene og brudgommene satte ringer med bevegelsens symbol på hverandres ringfinger.
Ved siden av dr. og fru Moon ga også representanter fra flere verdensreligioner sin velsignelse på alle parene. En av representantene var den tidligere katolske erkebiskopen Emmanuel Milingo, som nå leder en bevegelse som går under navnet «Gifte prester nå». Milingo ble selv velsignet i ekteskap av dr. Moon i 2001.
I sin gratulasjonstale benyttet Nepals visepresident anledningen til å oppfordre parene til å legge sin bryllupsreise til hans skjønne land.