Home/Dr. og fru Moon velsigner 43 000 par

Dr. og fru Moon velsigner 43 000 par

vels170210 Mange trodde at velsignelsen som dr. og fru Moon foresto i oktober i fjor (2009), ville bli deres siste pga. dr. Moons høye alder. 19. februar 2010 fylte han 90, men han er likevel fremdeles i full vigør. To dager før fødselsdagen velsignet han således sammen med sin kone Hak-ja Han tusenvis av par, 7000 til stede i en stor hall i Ilsan, Sør-Korea og 36 000 knyttet til begivenheten i Korea via internett og storskjerm i en lang rekke land over hele verden. Parene lovet å være mann og kone i all evighet og la tradisjonen som slike evige ekteskap er blitt, gå i arv til de kommende generasjoner.

Hyung-jin Moon, dr. og fru Moons yngste sønn, holdt åpningstalen. Ledere fra buddhismen, islam, hinduismen, shintoismen, katolisismen og protestantismen fremsa bønner for parene. En luthersk prest fra Island representerte protestantismen.