Home/Sør-Koreas tidligere President Parks datter i Moons massebryllup

Sør-Koreas tidligere President Parks datter i Moons massebryllup

vels Park datterKeun-ryeung Park, yngste datter av Sør-Koreas tidligere President Chung-hee Park [president fra 1963-79], fornyer sitt ekteskapsløfte i et av Moons massebrylluper på onsdag [14. okt. 2009]. Park og Dong-uk Shin, professor i kulturstudier ved Baekseok College, giftet seg i oktober i fjor, men deltar i et massebryllup i regi av Enhetskirken på Sun Moon-universitetet i Asan, Sør Chungcheong, sammen med 7 500 andre par fra 160 land.
Shin sier til Chosun Ilbo [stor sørkoreansk avis]: «Selv om vi ikke har konvertert til Enhetskirken, sa vi ja da kirken foreslo for oss å delta i et slikt stort bryllup fordi vi gjerne ville bli velsignet av dr. Sun-myung Moon, en global religiøs leder.»  […] Begge har vært gift tidligere […]
Massebryllupet blir ifølge Enhetskirken overført live via internett, og tusener av par gifter seg samtidig med hverandre rundt om i verden.
– Fra Chosun Ilbo (stor sørkoreansk avis), onsdag 14. oktober 2009.