Home/Nå på norsk

Nå på norsk

CSG calligVi har nå oversatt til norsk de første fire bøkene av de seksten som utgjør Cheon Seong Gyeong (Himmelrikets hellige skrifter), en samling som inneholder utdrag fra dr. Moons taler, arrangert etter tema. Dr Moon har sagt ved flere anledninger at Cheon Seong Gyeong, som oversatt betyr «Himmelrikets hellige skrifter», er sannheten vi trenger i den nye tidsalder vi er gått inn i. I hans egne ord var Enhetsprinsippene en åpenbaring for Det nye testamentes tidsalder, mens Cheon Seong Gyeong inneholder innsiktene vi trenger for å fullføre utviklingen via Det gamle og Det nye testamente og de forskjellige religioners hellige skrifter. For at himmelriket skal bli realisert her på jorden, trenger menneskeheten de nødvendige innsikter for å skape et rike der det er fred, kjærlighet, rettferdighet, likhet og frihet for alle.