Home/Hyung-jin Moon utnevnt til Far Moons arvtaker

Hyung-jin Moon utnevnt til Far Moons arvtaker

Hyung jin inaug 16. april 2008 utnevnte Far Moon (88) sin yngste sønn Hyung-jin Moon til internasjonal president av Familieforbundet for Verdensfred og Enhet. En offisiell seremoni ble holdt i Korea to dager senere. I sin tiltredelsestale uttrykte den nye presidenten at han var fast besluttet på å knytte langt flere til De sanne foreldre og å utvikle Familieforbundet til en bevegelse vi virkelig kan være stolte av. Far Moon sa ved utnevnelsen: «Jeg håper alle støtter ham (Hyung-jin), slik at han kan oppfylle sine plikter som arvtaker etter De sanne foreldre.»
Hyung-jin Moon ble født i USA 26. september 1979 og har en bachelorgrad fra Harvard-universitetet og en mastergrad i teologiske studier fra Harvard Divinity School. Han har også studert buddhismen i mange år og gikk lenge rundt i en grå munkekappe. Han har også satt seg grundig inn i islam, kristendom og andre religioner og sier: «For å skape verdensfred vil jeg arbeide for at alle religioner kan respektere hverandre.» Hyung-jin Moon er forfatter av tre bøker: «The Moment», «A Bald Head and a Strawberry» og «Chun Hwa Dang».