Home/Far og Mor Moons eldste sønn døde

Far og Mor Moons eldste sønn døde

Hyo JinHyo Jin famFar og Mor Moons eldste sønn, Hyo-jin, døde av et hjerteanfall 17. mars 2008 bare 45 år gammel. Samme dag skrev hans far dette budskapet for sin kjære sønn: «Han kommer til å åpne opp og befri den dypeste himmel og forvandle den til en blomsterhage som en mester som åpner portene som lojalitet og hengivenhet til sine foreldre representerer.» Hyo-jin Moon etterlater seg sin kone, Yeon-ah Choi, og fire små barn. Han har også fem barn fra sitt første ekteskap. Hyo-jin Moon er husket av mange for sin tid som World CARP-leder fra 1985 til 1994. Det var i den perioden han ledet den legendariske marsjen med over 1000 deltakere til Berlin-muren i 1989 under den 4. CARP-kongressen, som fant sted i Berlin. Hyo-jin Moon oppnådde også en Mastergrad fra Unification Theological Seminary. Han var  i mange år styreformann for Manhattan Center Studios, et førsteklasses multimedia studio i New York. Han var også musiker, sanger, låtskriver og produsent og produserte mer enn et dusin CDer med sine egne komposisjoner.  Far og Mor Moon ba Gud motta deres sønn som et offer for å fremme det nødvendige gjenoppreisningsarbeidet for å frelse menneskeheten.