Home/Washington Times 25 år

Washington Times 25 år

Bush WTimes Far WTimes17. mai 2007 ble 25-årsjubileet til Washington Times feiret med en stor gallamiddag med mer enn 1100 ledende skikkelser innen politikk, kultur og media til stede i Washington DC.

Grunnleggeren av avisen, dr. Sun Myung Moon, og hans kone Hak-ja Han var hedersgjester sammen med George H.W. Bush, USAs 41. president.

Mange prominente personligheter sendte gratulasjonsbudskap til jubileet. Blant dem var FNs generalsekretær Ban Ki-moon, USAs nåværende preseident George W. Bush, Margaret Thatcher, tidligere britisk statsminister, Jaroslav Kaczynski, nåværende polsk statsminister, bare for å nevne noen.

Ban Ki-moon gratulerte Washington Times med å ha vært en forkjemper for demokrati, en fri presse og fred. I sitt videobudskap takket Margaret Thatcher avisen for 25 år med førsteklasses reportasjer og en sunn dømmekraft. Les hele budskapet hennes her.

USAs tidligere president George H.W. Bush fremhevet hvordan avisen ikke hadde nølt med å utfordre de etablerte aviser og deres liberale slagside. Han takket dr. Moon for hans visjon da han grunnla avisen og minnet de tilstedeværende på at uten ham ville det ikke ha vært noen Washington Times.

2016-11-24T13:03:10+00:00 mai 18th, 2007|Avis, Hak-ja Han, Media, Nyheter, Sun Myung Moon, USA|