Home/Ny seier i retten i Tyskland

Ny seier i retten i Tyskland

I sin nettutgave melder Rhein-zeitung 4. mai (2007) at Den høyere forvaltningsdomstol i Koblenz har avsagt den endelige dom i rettssaken som den tyske Enhetsbevegelsen har anlagt mot landets myndigheter for å få opphevet innreiseforbudet mot Sun Myung Moon og hans kone. Bevegelsen vant i tysk høyesterett i november 2006. Der ble det bestemt at Den høyere forvaltningsdonmstol i Koblenz måtte gå gjennom saken på nytt og ta den endelige avgjørelse. I sin domsavsigelse som ble kunngjort fredag 4. mai ble det klart uttrykt at innreiseforbudet er ulovlig. Det har vært meget vanskelig for en liten religiøs bevegelse å vinne frem i kampen mot den mektige tyske stat, men den 12 år lange kampen førte til slutt frem og ble kronet med seier.

Her er pressemeldingen fra Den høyere forvaltningsdomstol i Koblenz.