Home/Dr. Hak-ja Han Moon på internasjonal taleturné til 120 byer!

Dr. Hak-ja Han Moon på internasjonal taleturné til 120 byer!

Hak Ja Han Moon, New York, April 29th, 2006Dr. Sun Myung Moons kone, dr. Hak-ja Han, reiste fra april til august 2006 rundt hele verden og talte i 120 byer, en by hver dag. Noen av barna, Hyo-jin, Hyun-jin, Kook-jin, Sun-jin, Yeon-jin og Jeung-jin støttet henne og leste én av de to talene som ble holdt i hver by. Turnéen ble avsluttet med et stort utendørsmøte i Sør-Korea med 144 000 deltakere 20. august. De to talene som ble lest på alle verdens kontinenter, er «Guds idealfamilie og globale fredsrike-ideal» og «Guds ideelle mønsterfamilie og – nasjon og Fredsriket». I tillegg fikk samtlige deltakere på møtene et hefte med de to talene samt en tredje, «De som virkelig tar eieransvar for å opprette det forente fredsrike i himmelen og på jorden». Alle tre talene er opprinnelig blitt holdt av Far Moon selv tidligere i år på store møter eller konferanser i Sør-Korea.

Det hele begynte i New York 29. april, med et publikum på 4000; mange av dem var spesielt inviterte prester. Tolv amerikanske storbyer ble besøkt; overalt var det flere tusen til stede. Mange religiøse ledere, politikere og samfunnstopper deltok. Den tredje sønnen, Hyun-jin Moon, leste den første talen og fru Moon den andre. I tillegg besto programmet av kunstneriske innslag, en video om Universelt Fredsforbund, en skål for fred og korte taler av VIPs.