Home/Tusenvis av par velsignet i Sør-Korea

Tusenvis av par velsignet i Sør-Korea

På et innendørsstadion ikke langt fra Sun Moon-universitetet i Asan City, nær byen Cheonan, ca. en times kjøring sør for Seoul, ble den femte fasen av den hellige ekteskapsvelsignelsen for 400.000 par holdt 26. juli 2004. Flere tusen par deltok i seremonien, som var en del av den 10. World Culture and Sports Festival (WCSF). Religiøse ledere, som representerte forskjellige trosretninger, ga også sin velsignelse til alle parene. Under festivalen var 300 internasjonale VIPs fra 120 forskjellige nasjoner samlet til en konferanse i regi av  Interreligiøst og Internationalt Forbund for Verdensfred (IIFWP). Blant dem var det flere tidligere presidenter, statsministre og nåværende statsledere. Stanislaw Sjusjkevitsj, Hviterusslands president 1991-1994, sa i sin gratulasjonstale: «Alle begivenhetene i World Culture and Sports Festival (WCSF) har som mål å skape fred i verden. Det er imidlertid klart at opprettelsen av gode familier er grunnlaget for en fredskultur.»