Home/Interreligiøs ekteskaps-velsignelse 14. september 2002 i New York

Interreligiøs ekteskaps-velsignelse 14. september 2002 i New York

Velsignelsen 14. september 2002 Velsignelsen 14. september 2002 Velsignelsen 14. september 2002

Flere hundre muslimske og kristne ledere fikk sine ekteskap velsignet av De sanne foreldre, Far og Mor Moon, i Velsignelsen 14. september i Manhattan Center, New York. Tittelen på begivenheten var «Velsignelses- og ekteskapsfornyelses-seremoni for interreligiøse og internasjonale par».  Et representativt par som fikk en god del medieoppmerksomhet var en imam og hans kristne kone. Imamen er bror til presidenten av Sierra Leone.

Ifølge pastor Phillip Schanker (Familieforbundet for Verdensfred og Enhet) er et slikt ekteskap et levende uttrykk for forsoning og håp, noe høyst aktuelt nå i tiden like etter ettårsdagen for 11. september. Samtidig med seremonien i New York var det lignende begivenheter i Los Angeles, Chicago og Detroit, knyttet til den i New York via internett. I New York begynte den to timers lange seremonien med bønner fremsagt av en rabbiner, en imam, en kristen pastor og en indianer.