Home/Fru Moons taleturné 2000

Fru Moons taleturné 2000

Fra 7. til 10. mars talte Hak-ja Han, fru Moon, i fire japanske byer: Fukuoka, Hiroshima, Nagoya og Tokyo.
Fra 8. til 19. april talte hun med «Veien for Amerika og menneskeheten i de siste dager» som tema i 12 nord-amerikanske byer: Washington DC, Boston, Newark (New Jersey), Toronto, Chicago, Seattle, San Francisco, Los Angeles, Dallas, Miami, Atlanta og New York.
Fra 8. til 19. mai talte hun i 12 sør-amerikanske byer: Asuncion og Ciudad del Este i Paraguay, Montevideo og Punta del Este i Uruguay, Buenos Aires, Cordoba, Santa Fe og Corrientes i Argentina, Campo Grande, Brasilia, Sao Paulo og Rio de Janeiro i Brasil.
Fra 20. til 31. mai holdt fru Moon taler i 11 byer i Europa og én i Canada: London, Edinburgh, Birmingham, den Haag, København, Interlaken (Sveits), Tirana (Albania), Bucuresti (Romania), Moskva, St Petersburg, Kishinev (Moldova) og Toronto. Talen hun holdt i Europa, «Veien for menneskeheten og verden i de siste dager», var en redigert versjon av den hun holdt i Nord-Amerika.
Hak-ja Han forkynte blant annet: «Nå vil en sivilisasjon dukke opp som representerer den sanne vår vi har lengtet etter siden uminnelige tider. Den vil overvinne våre kriser og alt som truer vår moderne sivilisasjon. Hvem vil være i stand til å smelte isklumpen i Guds hjerte? Makt, penger, vitenskap og kunnskap er ute av stand til å smelte den isen. Den kan bare smelte når en vårlig kultur basert på sann kjærlighet kommer.»