Home/Dr. Moon hedret av 125 senatorer og kongressmenn

Dr. Moon hedret av 125 senatorer og kongressmenn

3. februar holdt Washington Times-stiftelsen sin årlige prisutdeling for amerikanere som har utmerket seg gjennom sitt engasjement og sin innsats på forskjellige sosiale områder basert på sin tro eller idealisme. 300 kjente VIPs deltok, inkludert 125 senatorer og kongressmenn, samt Alexander Haig (tidligere øverste leder for NATO), Harry Wu (kjent kinesisk dissident), Caspar Weinberger (tidligere forsvarsminister) og Jerry Falwell (tidligere leder av Moral Majority, nå rektor ved Liberty universitetet) og mange andre. Begivenheten fant sted på Capitol Hill, i en av bygningene til Representantenes Hus. Dr. Moon ble gitt en pris for sin livslange innsats for frihet, tro og familie.

2016-09-12T00:18:51+00:00 februar 4th, 2000|Enhetsbevegelsen, Familieverdier, Fredsarbeid, Nyheter, Sun Myung Moon, USA|