Home/30 år i Norge

30 år i Norge

4. desember 1969 kom Ingrid Schneider til Norge som den første representant for Enhetsbevegelsen. Hennes oppgave var å bygge opp en bevegelse her. Hun var blitt sendt fra Tyskland, der arbeidet med å etablere bevegelsen var begynt fire år tidligere.

Dagen ble feiret med en større sammenkomst i bevegelsens lokaler på Årnes 5. desember 1999. En rekke medlemmer fortalte om den første tiden her i Norge. Johanna Solberg (nå Duffy) fra Moss og Ragnhild Tandberg (nå Kayembe) fra Larvik var de første to norske medlemmer. Sistnevnte ga en lengre oversikt over hvordan bevegelsen utviklet seg de første årene. Ingrid Jørgensen ble overrakt blomster og ble takket for sin innsats for Norge. Hun forlot sitt hjemland (Tyskland) i 1969 og har siden bodd og arbeidet her til lands.

2016-11-24T13:03:27+00:00 desember 5th, 1999|Enhetsbevegelsen, Enhetskirken, Europa, Norge, Nye religiøse bevegelser, Nyheter, Religion, Tyskland|