Home/Fullt Olympiastadion for Far og Mor Moon

Fullt Olympiastadion for Far og Mor Moon

Velsignelse 7. februar 1999 (29,2 Kb)Allerede en time før begivenheten begynte den 7. februar 1999, var Olympiastadion i Seoul fullt. 120 000 greide å komme seg inn før portene ble stengt. 30 000 utenfor ventet forgjeves en lang stund på å bli sluppet inn.
37 000 par fikk sine ekteskap velsignet av Far og Mor Moon, menneskehetens Sanne foreldre. Blant disse var 12 000 par blitt utvalgt for hverandre av dr. Moon. De hadde på forhånd bedt Far Moon om å finne en evig partner for dem. 25 000 av parene var allerede gift, og for dem dreide seremonien seg om å få sitt ekteskap velsignet av De sanne foreldre.
Før Far og Mor Moon erklærte at alle parene var blitt sann ektemann og hustru og ba Gud om å velsigne dem, ga fremstående religiøse ledere fra islam, hinduismen, jødedommen, sikhismen, buddhismen, katolisismen, pinsevennene og de ortodokse sin velsignelse på alle parene.