Home/Dr. Moon møtte President Kim Dae-jung

Dr. Moon møtte President Kim Dae-jung

President Kim Dae-jung av Sør-Korea deltok på en tilstelning på Lotte Hotell i Seoul 1. februar i år, i anledning 10-års jubileet til Segye Ilbo (World Times), avisen dr. Moon tok initiativet til å få opprettet. Presidenten av det sør-koreanske parlamentet deltok også i feiringen sammen med flere statsråder og medlemmer av parlamentet. President Kim oppfordret avisen til å bli en spesiell bro mellom Korea og resten av verden. Han roste også dr. Moons globale medianettverk og sa at dette nettverket er spesielt egnet til å gjøre denne broen sterk. Presidenten ønsket avisen lykke til videre. Sammen med dr. og fru Moon skar President Kim de første snitt i jubileumskaken. Dette er første gang President Kim har deltatt i en offentlig begivenhet sammen med dr. og fru Moon etter at han ble landets president.

2016-11-24T13:03:28+00:00 februar 2nd, 1999|Asia, Avis, Enhetsbevegelsen, Hak-ja Han, Media, Nyheter, Sør-Korea, Sun Myung Moon|